Nordic Superfood Drinks & Cocktails

Nytt Cocktailkoncept med hälsosamma effekter från den nordiska naturen!

Nordic Superfood by Myrberg nya barkoncept riktar sig till barer och hotell som vill kunna erbjuda  drinkar sockerfria drinkar med högt anti-oxidant innehåll.

Vi har skapat HEALTH COCKTAILS tillsammans med drinkkreatör och bartender Sebastian Törnell från Törnell&Bar.

”Folk idag vill ha andra alternativ när de går ut och festar. Man vill inte inta onödigt mycket socker, färgämnen eller tillsatser, som det annars är i många drinkar. Vi gör trendiga och nyttiga cocktails med nordiska smaker, fyllda med vitaminer och anti-oxidanter, sötade med agave sirap, och med ekologisk sprit”. berättar Linda, grundare av Nordic Superfood, som leverar råvarorna till cocktailmenyn.

Drinkarna tar ursprung i klassiska cocktails, men med en nordisk tvist så som t.e.x Blueberry Moijto, Havtorns Margarita, Green Fizz ( med GREN brännnässla, kål och mynta) eller den Cosmopolitan ( med  RED - Lingon, Tranbär och röda vinbär.)

”Nordic Superfood produkterna är fanastiska att jobba med i en bar eftersom de tar sån liten plats, är högkoncentrerade, folk älskar smakerna och det samtidigt coolt att ha en hälsoaspekt med i bilden. Folk hajar till när de hör vad som är i. Det är också genialt när det kommer till plats, vi behöver inte ha massa frysta eller färska bär som tar upp plats i baren”. berättar Sebastian, drinkkreatören som skapat cocktailmenyn.

NORDIC SUPERFOOD´s Health Cocktail meny kan skräddarsys till olika barkoncept, men redan nu kan man alltså ta in de 5 Health Cocktails om man vill boosta sin drinklista med nyttiga cocktails.

För mer information maila: info@nordicsuperfood.se