TRY ME

Produktbeskrivning:

Ett lite mindre presentkit laddat med antioxidanter, vitaminer och mineraler. I denna fina box ingår en Raw Superkoncentrat lingonjuice, en påse bär-te och en bärpulver YELLOW med hallon, havtorn och nypon i prova-på-storlek. En klockren julklapp till alla som är nyfikna på vårt sortiment och gillar hälsa. 

Produkterna kommer i en fin julbox och via en QR-kod får du snabb tillgång till smarriga recept via mobilen. Ordinarie pris 445 kr.

 

Innehåll:

Råsaft superkoncentrat lingon (198 ml) 

Bär te (90 g)

Yellow bärpulver (80 g). 

Vänligen se respektive produkt på vår hemsida för innehållsdeklaration

BODY BOOST

Produktbeskrivning:

Detta härliga julkit jobbar antiinflammatoriskt och hudvårdande på djupet. Boxen innehåller vårt bästsäljande proteinpulver Collagen Premium+, bärpulver YELLOW med havtorn, nypon och hallon samt vårt smarriga C-vitamin te med fläder och havtorn.

Produkterna kommer i en fin julbox och via en QR-kod får man snabb tillgång till smarriga recept via mobilen. Ordinarie pris: 475kr. 

Innehåll:

YELLOW bärpulver (80 g)

Collagen Premium+ (175 g) 

C-vitamin te (60 g). 

Vänligen se respektive produkt på vår hemsida för innehållsdeklaration.

AGE WELL

Produktbeskrivning:

Att vrida tillbaka klockan är svårt men desto lättare är det att jobba förebyggande! I detta snygga Anti-age kit får du vårt bärpulver BLUE som är packat med skyddande antioxidanter, en raw superkoncentrat råsaft på svarta vinbär och vårt collagenpulver Collagen Premium+ som bidrar till styrka och flexibilitet i koppen. 

Produkterna kommer i en fin julbox och via en QR-kod får man snabb tillgång till smarriga recept via mobilen. Ordinarie pris 630 kr.

Innehåll:

BLUE bärpulver (80 g)

Råsaft Superkoncentrat svarta vinbär (198 ml)

Collagen Premium+ (175 g).

Vänligen se respektive produkt på vår hemsida för innehållsdeklaration. 

 

BEAUTY & BOOTY

Produktbeskrivning:

En julgåva som sätter fart på kroppen! Denna julbox innehåller vårt collagenpulver, en eterisk detoxtolja med enbär och grape samt ett Acu cups-kit för s.k. koppning av kropp och ansikte. Detta kit på fyra delar passar särskilt bra till den som önskar extra effekt av sin träning men är även bra mot muskelspänningar, celluliter, en bättre blodcirkulation samt ger en instant facelift-effekt.

Produkterna kommer i en fin julbox och via en QR-kod får man snabb tillgång till smarriga recept via mobilen. Ordinarie pris: 1010 kr.

Innehåll:

Collagen premium+ (175 g), 

Acu Cups kit (4 sugkoppar tlll kropp och ansikte)

Detoxolja (30 ml)

Vänligen se respektive produkt på vår hemsida för innehållsdeklaration.